Nu är det klart...

Äntligen har jag och Fredrik fått en lägenhet. Vi skrev under kontraktet idag. Den 1:a juli är lägenheten vår. (För er som undrar så ligger den på järnvägsgatan, mer vill jag inte lämna ut ;)) . Vi kunde inte vara lyckligare. Äntligen så känns det som livet går i medvind. Ska bli så kul att få börja inreda och göra allt efter egen smak. Som tur är så har jag och F ungefär samma smak när det gäller inredning. Så det ska nog inte bli så svårt att komma överens om möbler och prylar. Nu gäller det att snåla så mycket som möjligt, så man kan spara allt man tjänar till nya fina saker till lägenheten.
Men det är inte så mycket vi behöver panik fort nu i början. Vi har redan: säng, soffa, soffbord, damsugare, köksbord+stolar, micro, tv, tvbänk, bokhylla, tallrikar i alla storlekar och former, bestick, glas, muggar... Så vi har en bra grund även fast mycket mer behövs. Men nästan allt jag nyss nämde ska bytas ut inom en månad. Det ända som vi är nöjda med på listan är de nya porslinet vi köpte för ett tag sen, micron och sängen. Resten faller inte oss i smaken, så det åker ut genom dörren så fort vi har tid och en bra budget att åka till IKEA och köpa nytt. :) .

Så när alla mina underbara vänner är i nyköping på samma gång så blir det vinkväll hemma hos oss. Så boka in er i mitten av juli - Vinkväll hos steffie!!!

Men innan det så är det min födelsedag som ska firas. Jag kommer inom en snar framtid skicka ut mass-sms om tid och plats etc...

Nu ska jag försöka sova, min sötis har redan somnat.. Så nu ska jag krypa ner och spoona!.

Take care ♥


Uppdate...

Hej hopp! Nu var det ett tag sen jag skrev nått i bloggen.. Har inte haft så mycket att dela med mig av. Men, eftersom dom flesta klagar över att bloggen inte uppdateras så tänkte jag skriva några rader så ni har nått att läsa ;) .

♥Gårdagen kommer förbli min lyckodag. 10/5 kommer förbli en av dom bästa! Tänker dock inte skriva vad det är för nått!♥

____________________________________________________________________________________________

Idag har jag inte gjort ett skvatt. Jag ligger pinsamt nog kvar i sängen. Natten var riktigt jobbig. Fick magkatarr vilket resulterade i att jag inte kunde sova. Men tillslut så somnade jag av utmattning vid 4 tiden... Fredrik kom precis hem nu efter en lång natts jobb. Han ska just krypa ner i sängen nu, så jag ligger kvar en stund till :).  Förövrigt, så fyller jag 20 om exakt 25 dagar! wihooo.

Ha det fint alla!

RSS 2.0