Tack snälla!

Min 20 års dag som var och firades i fredags var helt fullkomlig. Allt var så mysigt och bra.
Vaknade av att syster Bella och Elwin sjöng vackert för mig. Sedan upp till en mysig födelsedagsfrukost och sen igång med förberedelser för kvällen. Men det viktigtaste av allt.. SYSTEMET! hehe . . .
Visst är det en lättnad att kunna handla nu. :) . Sen hem till Rönnvägen igen och börja med all mat och dyl. Vid fem tiden dök de första gästerna upp. Sen rullade folket på. När middagen var avklarad (som bestod av kycklingsallad och bröd) så var det dags för efterrätt (som bestod av digestivekex, kessellas vanilj och hallon. mumms). Men hur som hellst.. det jag ville komma till var paketöppningen.. Herre gud, tack alla! jag är så jätte nöjd med allt jag fick.

Av mamma fick jag: reebookskor (i förskott), en jacka som jag önskat mig som är sååååå jätte snygg, med 3/4 ärmar,jätte söta sommriga grillvantar, snygga gråa påslakarn och ljushållare som föreställde hjärtan :) 

Av syster isan m. familj fick jag: presentkort på Åhlens som jag ville ha :) Underbart, kanon. Nu kan jag äntligen köpa de fina lamporna jag vill ha!

Av mina älskade vänner fick jag massa småpaket (ska försöka komma på allt) : osthyvel, smörknivar, tvålhållare, grillvantar & kökshandduk, decilitermått ect, vinöppnare och vitlökspress :)

Av min syster Bella fick jag: En kockbok som jag läääääääänge velat köpa själv. Per mobergs nya kockbok. Blev så glad så glad :D, en jätte fin tavla som hon dekorerat vacker med en bild på oss två, en superduper bra rakapparat  för kvinnor med känslig hud som jag önskat mig länge nu, (som Fredrik egentligen skulle gett mig, men jag sa att jag hellre vill att vi sprarar pengarna och gör fint i lägenheten. Men sen ångrade han sig och tyckte att jag kunde få köpa den dagen efter min födelsedag), Men då hade Bella redan köpt den :) (exakt den jag ville ha också) du är bäst! och sen får vi inte glömma den två A4- långa brev hon skrivit och läste upp för mig. Så fint. Den ska jag rama in! <3

Fredriks familj: Fick presentkort på Åhlens, så nu har jag jätte mycket pengar jag kan spendera där :) Tack snälla!

Jag är så superduper nöjd med allt jag fick och jag vill hylla alla för hur givmilda ni är! Älskar er ♥



Kvällen fortsatte ute på altanen tills alla kände sig nöjda och sen var det bums i säng. Min 20 årsdag var mer än lyckad tack vare alla mina kära i min omgivning!!!

Kommentarer
Postat av: Alex

Tack för att vi fick komma :) Det var jättetrevligt!! <3

2009-06-08 @ 10:11:52
URL: http://alexandrakarlsson89.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0